Mladi reprezentativac nakon duela sa Albanijom

Čajić: Najljepše je postići gol za reprezentaciju

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Zenici odigrala prvi susret kvalifiakcija za Evropsko prvenstvo u Češkoj republici. 

Naši mladi momci upisali su trijumf nad Albanijom rezultatom 4:1. Jedan od najljepših trenutaka susreta, bio je i pogodak Aldina Čajića za vodstvo od 2:0. 

"Mislim da smo danas dokazali da možemo igrati jako kvalitetno. Ovo je nešto najljepše što se dogodilo u mom životu. Postići pogodak za reprezentaciju uvijek je jako emotivan trenutak za mene i nadam se da će ih biti još," rekao je Čajić nakon utakmice i dodao: 

"Znali smo na početku utakmice i selektor nas je upozorio da reprezentacija Albanije nije za odbaciti. Oni su i danas pružili jednu dobru partiju, ali mi smo na kraju došli do zaslužene pobjede rekao je Čajić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.