Čajić u timu 26. kola Gambrinus lige

Mladi bh. veznjak nastavlja sa odličnim partijama

Čajić u timu 26. kola Gambrinus lige

Aldin Čajić, veznjak Teplica, po drugi put se našao u timu kola Gambrinus lige. Bh. internacionalac je u 26. kolu češkog prvenstva postigao gol protiv Sparte iz Praga.

Teplice su na svom Na Stinadlechu remizirale sa Spartom (2:2), a golove za domaće postigli su naši internacionalci Aldin Čajić i Aidin Mahmutović.

Za 18-godišnjeg veznjaka, koji je boravio na probnom radu u Wolfsburgu, ovo je bio prvijenac u Gambrinus ligi. Od dolaska iz Sparte pred početak sezone, Čajić je odigrao 16 prvenstvenih utakmica i polako postaje jedan od glavnih igrača tima Jirija Plišeka.

Sastav 26. kola Gambrinus lige:

Koubek (Hardec) - Husar (Brno), Barbec (Sparta), Limbersky (Plzen) - Cerny (Slavia), Breznaniki (Liberec), Čajić (Teplice), Zeleny (Hardec) - Pospech (Slavia), Nezmar (Liberec), Kraut (Ostrava).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti