Calenda: Maicon sigurno ostaje u Interu

Demantovao Brazilčev transfer u Bešiktaš

Calenda: Maicon sigurno ostaje u Interu

Edmir Škorić

Roberto Calenda, zastupnik sjajnog Interovog Brazilca Maicona, kazao je kako njegov klijent neće napustiti Inter na kraju sezone.

Sportski direktor turskog Bešiktaša Serdar Adali nedavno je najavio kako će u roku od dvije sedmice transfer Maicona biti završen. Međutim, Caldena demantuje takve navode.

"Kontakti s Interom su kontinuirani. Igrač nije na prodaju. Ima ugovor s Interom i za sada ostaje. Ne znamo ništa i nisam dobio nikakvu ponudu. U nogometu je, istina, sve moguće, ali trenutno ne postoji ništa povjerljivo po ovom pitanju. To kategorički mogu potvrditi", kazao je Candela za Sky Sport 24, dodavši:

"Maicon je najbolji igrač na svijetu kad je u pitanju pozicija na kojoj igra. Jasno je da su veliki klubovi zainteresovani za njega. No, on već igra u jednom od najjačih evropskih klubova, trenutnom svjetskom klupskom prvaku. Ponavljam, od sada pa do 31. avgusta štošta se može dogoditi, ali trenutno ne postoji mogućnost da pređe u neki drugi klub".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.