Camacho nezadovoljan suđenjem

Nakon poraza Osasune

Camacho nezadovoljan suđenjem

Edmir Škorić

Trener Osasune Jose Antonio Camacho kritikovao je glavnog sudca zbog toga što je isključio dva igrača njegovg tima, te vjeruje da je tako arbitar glavni krivac za poraz kod Tenerifea.

Osasuna je jučer gostovala kod novog sudionika Primere, Tenerifea, gdje je poražena rezultatom 2:1. No, Osasuni je sve krenulo nizbrdo kada je glavni sudija isključio Nacho Monreala u 47. minuti. Odmah minutu poslije Nino je doveo Tenerife u vodstvo, no par minuta poslije Pandiani poravnava rezultat.

Ricardo u 63. minuti ponovo donosi prednost domaćoj momčadi, a isključenje Nekounama u 72. minuti gostima je dalo na znanje da se nemaju čemu nadati. Tako je utakmica završila rezultatom 2:1, a trener Osasune Jose Antonio Camacho bijesan je na sudske odluke Francisco Juana Martineza.

"Prvo poluvrijeme imali smo pod kontrolom, ali naši igrači kasnije su bili umorni jer smo igrali sa deset igrača. Nismo nedisciplinovana ekipa, ali odluke protiv nas su prerano poduzete", izjavio je Camacho.

Osasuna još nema pobjedu, prvo kolo remizirali su sa Villarrealom, a sljedećeg vikenda igraju sa Sevillom na svom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.