Cambiasso i Milito van terena

Skupo ih koštao put u Japan

Cambiasso i Milito van terena

Argentisnki duo Intera, Esteban Cambiasso i Diego Milito će odsustvovati sa terena između dvije i tri sedmice zbog povreda zadobivenih u prijateljskoj utakmici protiv Japana.

Naime, njih dvojicu je skupo koštao put u Japan, a obojica su povrijedila mišić, te će zbog toga propustiti utakmice sa Cagliarijem i Tottenhamom. Međutim obojica će biti spremni u potpunosti za Svjetsko klupsko prvenstvo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koje je na rasporedu 18. decembra.

Diego Milito je prošle sezone bio jedan od glavnih igrača Intera, međutim ove sezone je u dosta slabijoj formi, te je postigao tek dva pogotka, dok je Esteban Cambiasso jedan od važnijih igrača u veznom redu Rafaela Beniteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti