Cambiasso i novac za Mascherana

Benitez bi sve dao za Mascherana

Cambiasso i novac za Mascherana

Čim je došao u Inter Rafel Benitez je izjavio kako će pokušati dovesti Javiera Mascherana, jednog od igrača u koje je najviše imao povjerenja dok je trenirao Liverpool.

Međutim, uprava Intera još uvijek se nije odlučila dovesti 26-godišnjeg veznjaka u svoje redove zbog visoke cijene koju je postavio Liverpool. Ipak, uprava novog evropskog prvaka je odlučila ponuditi novac i Estebana Cambiassa za Javiera Mascherana.

U Liverpoolu još šute i čekaju dolazak novog trenera koji će dati konačnu riječ o Cambiassu. Ukoliko Manuel Pellegrini ili Roy Hodgson, zavisi ko će biti trener, da potvrdnu riječ o dovođenju Cambiassa, ovaj transfer će biti završen u najkraćem roku. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti