Cambiasso mora na operaciju

Problemi za Mourinha

Cambiasso mora na operaciju

Adnan Beganović

Argentinski reprezentativni veznjak i član talijanskog Intera, Esteban Cambiasso, morat će biti podvrgnut operativnom zahvatu koljena zbog povrede zadobijene tokom turnia Trofej Tim.

Cambiasso se povrijedio tokom 45-minutne utakmice protiv Juventusa koju je popularna Stara dama okončala pobjedom nakon izvođenja jedanaesteraca (7:6).

„Liječničke pretrage pokazale su da je Esteban Cambiasso pretrpio povredu lateralnog meniska desne noge. Operacija će biti zakazana u nekoliko narednih dana.

Odsustvo argentinskog fudbalera na još uvijek neodređeno vrijeme, veliki je udarac za momčad Intera, jer Cambiasso je bio jedna od glavnih karika tokom osvajanja titula u prethodnim sezonama.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti