Cambiasso razočaran remijem

"Navikli smo pobjeđivati"

Cambiasso razočaran remijem

Edmir Škorić

Argentinac Esteban Cambiasso razočaran je neriješenim ishodom u susretu njegovog Intera i Parme (1:1). Cambiasso tvrdi da je njegova momčad navikla na pobjede.

Sinoć je Parma ugostila Inter u zaostalom meču 22. kola italijanske Serije A. Bojinov je doveo domaće u vodstvo, da bi nakon samo četiri minute Mario Balotelli poravnao rezultat.

"Remizirali smo, ali smo odigrali stvarno dobru utakmicu. Srećom, postala je navika da svaku utakmicu koju igramo pobijedimo, te sam iz tog razloga razočaran", kazao je Cambiasso, koji potom dodaje.

"Naše misli brzo će biti usmjerene ka Napoliju, gdje ćemo tražiti sva tri boda, koja će biti važna za našu poziciju na tabeli."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.