Cambiasso: Vjerovali smo u sebe

Argentinac nakon velike pobjede Intera

Cambiasso: Vjerovali smo u sebe

Edmir Škorić

Inter je na Allianz Areni napravio senzaciju i ekspresno se plasirao u četvrtfinale Lige prvaka. Izabranici Leonarda gubili su 2:1 na poluvremenu od domaćeg Bayerna, a onda su u drugom dijelu došli do potpunog preokreta.

Inter je poveo preko Samuela Eto'a već u četvrtoj minuti, ali su Bavarci preko Marija Gomeza i Thomasa Mullera preokrenuli do odlaska na predah. Bayern je "povukao ručnu" u nastavku, a onda je na pozornicu izašao aktuelni prvak Evrope.

Wesley Sneijder sredinom drugog dijela postiže fantastičan pogodak za 2:2, a dva minuta prije kraja Makedonac Goran Pandev, na asistenciju Eto'a, matira Krafta za veliko slavlje Neroazzurra.

"Veoma smo zadovoljni nakon ove utakmice jer smo i prije njenog početka vjerovali da možemo pobijediti. Na početku je sve izgledalo bajno, posebno nakon gola Eto'a, ali nas je kasnije koštala slaba igra u odbrani," ističe borbeni Esteban Cambiasso, veznjak Intera, potom dodaje:

"No, srećom uspjeli smo se vratiti. Prije svega zbog borbenosti. Julio Cesar je bio razočaran na poluvremenu, mislio je da je upropastio utakmicu, ali nas je to podiglo i na kraju nam pomoglo da dođemo do velikog trijumfa. Vjerovali smo u sebe do kraja i sretan sam, posebno zbog Pandeva. Imao je to zadovoljstvo da postigne pobjednički gol. Sada idemo dalje u Ligu prvaka, imamo dobru momčad, a očekujemo i Diega Milita koji se oporavlja od povrede".

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti