Cambiasso: Volio bih da Zlatan bude spreman

Ibrahimović upitan za spektakl

Cambiasso: Volio bih da Zlatan bude spreman

Edmir Škorić

Barcelona će sredinom naredne sedmice ugostiti Inter u okviru 5. kola grupne faze Lige prvaka. Bivši Interov napadač Zlatan Ibrahimović mogoa bi propustiti ovu utakmicu zbog zdravstvenih problema.

Skupina F jedna je od najnepredvidljivih ove sezone, iako se na početku činilo kako Barcelona i Inter neće imati puno posla. No, kazanski Rubin i kijevski Dynamo još uvijek su u utrci za drugi krug takmičenja. Stoga, u utorak će Barcelona i Inter na Nou Campu biti pod velikim pritiskom, budući da i jedni i drugi žele nastaviti najelitnije klubsko takmičenje.

Zbog zdravstvenih problema Šveđanin Zlatan Ibrahimović mogao bi propustiti okršaj sa bivšim timom, a to ne bi volio Interov vezista Esteban Cambiasso.

"Velike utakmice odlučuju prvaka. Htio bih da i Zlatan bude dio ovog velikog okršaja", kazao je Cambiasso za Repubblicu, te komentarisao subotnji ogled Serije A sa Bolognom.

"Utakmice neposredno prije i nakon Lige prvaka uvijek su vrlo opasne, pa smo koncetrisani na osvajanje sva tri boda u subotu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti