Cambiasso: Werder ima dobre napadače

Cambiasso: Werder ima dobre napadače

Edmir Škorić

Nakom minimalnog poraza na Olimpicu od Rome, nogometaše Intera sutra očekuje duel sa bremenskim Werderom u okviru 2. kola grupe A Lige prvaka.

Tom je prilikom večeras na San Siru održana press konferencija za novinare, a argentinski igrač sredine terena Esteban Cambiasso govorio je o "problemima" u klubu, te utakmici sa njemačkim predstavnikom.

"Nemoguće je izbjeći probleme i to se događa svake godine. No, na kraju sezone klub ih uspijeva riješiti tako što osvoji trofeje. Nismo uopće zabrinuti", kazao je Cambiasso na tiskovnoj konferenciji uoči utakmice sa Werderom, dodavši kako njega i suigrače sutra čeka težak duel:

"Werder je jaka momčad sa snažnim mentalitetom i to su pokazali u doigravanju za Ligu prvaka kada su svi mislili da će biti eliminirani. Imaju dobre napadače i na to posebno moramo obratiti pažnju. Sigurno nas ne čeka lagana utakmica. I ranije smo s njima (Werderom) teško izlazili na kraj. Objema momčadima nedostaje nekoliko ključnih igrača, ali siguran sam da će igrači koji budu igrali pokazati dobru predstavu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti