Cambridge izborio reprizu na Old Traffordu

Manchester United razočarao

Cambridge izborio reprizu na Old Traffordu

Ove sezone su već jednom priredili nešto slično svojim igrači Manchester Uniteda. U Liga kupu su teško stradali od MK Donsa. Tada su poraženi 4:0 i prilike za popravni nije bilo. Za razliku od ovog okršaja večeras u FAKupu,  jer ipak ponovo igraju protiv istog protivnika ali na svom Old Traffordu.

Cambridge United, trenutačno drži 12.mjesto League two i zato je razumljivo bilo slavlje njegovih navijača nakon što je sudija Chris Foy označio kraj utakmice na Abbey stadionu. Završilo je 0:0 a pravi junak utakmice bio je Chris Dunn golman Cambridgea koji je zaustavio sve pokušaje gostujuće ekipe. Prilike su imali Falcao, di Maria, Januzaj, van Persie koji je ušao sa klupe, ali ostalo je 0:0. Tako će ekipa koja godišnje zaradi 1,6 miliona funti, samo od revanša inkasirati 1.7.

"Ponosan sam na svoje igrače. Mi smo u prvom poluvremenu i probali da nešto napravimo, u nastavku je Manchester United dominirao, ali smo sjajno branili. Veliki dio posla obavili su naši stoperi i golman Chris Dunn. Nismo se prepali svih velikih zvijezda koje smo vidjeli u tunelu" rekao je menadžer Cambridgea Richard Money.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.