Camp Nou zanijemio: Messi s terena iznesen na nosilima

Camp Nou zanijemio: Messi s terena iznesen na nosilima

Adnan Beganović

Po mnogima najbolji svjetski fudbaler Lionel Messi, povrijedio se u večerašnjem susretu Lige prvaka u kojem su snage odmjerili njegova Barcelona i Benfica.

Messi je povrijedio koljeno lijeve noge i to pred sami kraj meča. Argentinski čarobnjak imao je izglednu priliku za postizanje pogotka, a nakon što je šutirao prema golu Benfice ostao je ležati na travnjaku Nou Campa.

Još uvijek nema informacija o kakvoj se povredi radi, no kako je Messi na nosilima iznensen s terena, te se nije vraćao u igru, španski mediji navode da se možda radi i o težoj povredi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.