Campbell na korak od Newcastlea

Campbell na korak od Newcastlea

Nakon što mu je istekao ugovor sa Arsenalom, Sol Campbell je u potrazi za novim klubom, a sada je veoma blizu Newcastlea kako saznaje Sky Sports.

Campbell je već ranije održao razgovore sa Celticom i Fulhamom, ali čini se da je 35-godišnji štoper spreman da se pridruži Newcastleu.

Nekadašnji engleski reprezentativac, Campbell trebao bi danas obaviti liječničke preglede, te u roku od 24 sata potpisati ugovor sa Svrakama.

Chris Hughton, menadžer Newcastlea poznaje Campbella još iz doba kada je igrao u Tottenhamu i smatra da će dodati potrebno iskustvo ekipi sa St. James' Parka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti