Can: Nisam potpisao za Juventus ili neki drugi klub

Demantovao medije

Can: Nisam potpisao za Juventus ili neki drugi klub

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Emre Can još uvijek nije donio odluku da li će ostati u Liverpoolu naredne sezone ili će promijeniti sredinu.

Canov ugovor s Redsima ističe na kraju ove sezone, a njemački veznjak ima pravo zadnjih šest mjeseci ugovora da pregovara s drugim klubovima. Mediji iz Italije objavili su danas da je Can donio konačnu odluku, te da je već potpisao predugovor s Juventusom.

Međutim, ekspresno se oglasio ovaj fudbaler koji je poručio da te informacije nisu tačne, te da nije potpisao za Juve ili neki drugi klub. Can je poručio da postoje velike šanse da ostane u Liverpoolu, ali će se sve znati na kraju sezone.

"Naravno da moram misliti o budućnosti. Nisam potpisao za neki drugi klub kako pišu. Fokusiran sam na ovu sezonu s Liverpoolom. Želimo biti drugi u Premiershipu i ostvariti što bolji rezultat u Ligi prvaka. Moj agent je stopirao sve pregovore i sada samo mislim na fudbal", rekao je Can.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi