Cana: Bane je pozitivan primjer

Kapiten Albanije hvali Ivanovića

Cana: Bane je pozitivan primjer

Adnan Beganović

Kvalifikacijski duel između Srbije i Albanije prekinut je krajem prvog poluvremena, a konačan sud o istom daće Evropska fudbalska federacija.

Mnogo toga dešavalo se sinoć u Beogradu. Sa tribina stadiona orilo se "Ubij Šiptara", "Ubij, zakolji da

Šiptar ne postoji", zastava velike Albanije pojavila se na terenu, a onda su albanski reprezentativci napadnuti od strane srbijanskih huligana i redara.

No, u svim tim nemilim scenama većina fudbalera obje reprezentacije ponašala se sportski, a kapiten albanskog nacionalnog tima Lorik Cana nakon susreta je sipao komplimente na račun Baneta Ibanovića.

"Došli smo igrati fudbal, no to nije bilo moguće jer smo napadnuti od strane srbijanskih navijača i zbog toga se nismo vratili na teren. Samo smo htjeli uzeti zastavu i sve bi dobro prošlo da su redari radili svoj posao". Kapiten reprezentacije Srbije, Bane Ivanović, je pozitivan prijemjer. I prije početka susreta došao je do nas i rekao nam da je ovo samo fudbalski meč", izjavio je Cana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.