Cana: Želimo pobijediti za Kužea
Cana na treningu prije okršaja sa našom reprezentacijom

Cana: Želimo pobijediti za Kužea

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra treću kvalifikacionu utakmicu protiv Albanije na čijoj klupi neće biti Josip Kuže, već njegov asistent Džemal Mustedangić, no Lorik Cana je uzeo upute hrvatskog stručnjaka.

Naime, kapiten albanske reprezentacije i član Galatasarayja, Lorik Cana pričao je sa Josipom Kužeom, te tom prilikom uzeo neke upute. 27-godišnji veznjak također ističe kako su navijači njihov 12 igrač.

"Bez podrške navijača, naša igra nema šarma. Oni su uvijek bili i ostat će naš 12 igrač. Navijači su naša glavna snaga i prisliljavau nas da u svakoj utakmici idemo na pobjedu", rekao je Lorik Cana, te dodao:

"Jučer ujutro sam prilčao sa Kužeom, te uzeo upute kao kapiten ekipe. Želimo pobijediti za Kužea, koji neće biti na klupi. On je nezamjenjiv, ali pokušat ćemo ispoštovati zadaće koje nam je zadao."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.