Canales pauzira više od pola godine

Težak udarac za Valenciju

Canales pauzira više od pola godine

Edmir Škorić

Sergio Canales, nogometaš Valencije, zadobio je tešku povredu desnog koljena u uzvratnom susretu polufinala Evropske lige protiv Atletica.

Canales će zbog iste, tvrde Marcini izvori, pauzirati i do sedam mjeseci, što je veliki udarac za Šišmšiše, koji su jučer poraženi na Mestalli od Atletico Madrida s 0:1 i tako s ukupnih 2:5 ispali iz natjecanja, odnosno ostali bez finala.

Mladi španjolski reprezentativac je u pomenutom susretu izašao s terena u drugom dijelu susreta, a prve neslužbene informacije govore da su mu stradali ligamenti, pa će njegov oporavak potrajati više od pola godine.

Podsjećamo da je u Valenciji na dvogodišnjoj posudbi iz madridskog Reala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti