Candreva na posudbu u Juventus

Novo pojačanje u Torinu

Candreva na posudbu u Juventus

Edmir Škorić

Torinski Juventus konačno je finalizirao posudbu Udineseovog veznjaka Antonio Candreve, piše Sky Sport 24. Candreva je prvi dio sezone proveo na posudbi u Livornu.

Antonio Candreva, igrač koji je u vlasništvu Udinesea, ostatak ove sezone provest će na posudbi u Juventusu.  Stara dama bila je primorna posuditi par igrača iz Serije A, kako bi se popunile praznine u redovima nakon brojnih povreda. Tako su, osim Candreve, posuđeni i Michele Paolucci i Yago Falque.

22-godišnji veznjak mogao bi svoj debi imati već u subotu u derbi meču protiv rimske Rome. Ukoliko Candreva ispuni očekivanja, Stara dama je u mogućnosti kupiti ga na kraju sezone za 7.5 miliona eura. Candreva je za Livorno odigrao 19 utakmica ove sezone.

Nedavno je dobio i prvi svoj poziv u senorisku reprezentaciju Italije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti