Candreva napokon odlučio gdje će nastaviti karijeru?

Sutra potpisuje za Inter

Candreva napokon odlučio gdje će nastaviti karijeru?

Endin Čaušević

Italijanski reprezentativac Antonio Candreva nalazi se u centru pažnje tamošnjih medija. 

Naime, Candreva će ovog ljeta gotovo sigurno napustiti Lazio. Iako se nalazi na meti mnogih klubova čini se da je ovaj fudbaler odlučio da svoju karijeru nastavi u dresu Intera. Navodno, on je danas doputovao u Milan, a sutra bi trebao zvanično potpisati za ovaj tim.

Kako piše "Football Italia" Candreva bi već danas trebao odraditi ljekarske preglede. Također, špekuliše se da je već izabrao i broj na dresu Intera, a to će ponovo biti 87.

Inter će za usluge ovog igrača Laziju platiti oko 21 milion eura plus dodatni bonusi. Italijanski reprezentativac s Interom bi trebao potpisati ugovor na četiri sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi