Cannavaro na meti QPR

Cannavaro na meti QPR

Ekipa Queens Park Rangersa, novi član engleske Premier lige, želi se pojačati sa nekadašnjim kapitenom fudbalske reprezentacije Italije Fabiom Cannavarom.

Cannavaro je prošle sezone nosio dres Al Ahlija, ali mu je klub iz Dubajia prije nekoliko dana prekinuo ugovor, pa je sada slobodan igrač.

QPR traži iskusnog stopera, a neko vrijeme se na listi želja ovog kluba nalazio i kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić. Međutim, Rangersi su se izgleda okrenuli osam godina starijem Cannavaru.

Cannavaro je u karijeri bio član Napolija, Parme, Intera, Juventusa i Real Madrida. Za reprezentaciju Italije je odigrao 136 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.