Cannavaro: Ne prelazim u Milan
Ostaje u Realu

Italijan ostaje u Madridu

Cannavaro: Ne prelazim u Milan

Eldar Ganibegović

Štoper Reala iz Madrida, Fabio Cannavaro, koji se posljednjih dana našao se na udaru medija koji su mu već pronašli novi klub, demantovao je svoj prelazak u redove AC Milana. Pisalo se o tome kako će italijanski fudbaler napustiti Madrid, a kao nove destinacije spominjali su se prvenstveno Milan, zatim Napoli, Juventus...

Italijanski veteran spominjan je kao pojačanje „rosonera" koji imaju problema u odbrani nakon povreda Alessandra Neste i Filipa Senderosa. 35-godišnjem Cannavaru ugovor ističe na kraju sezone, a igrač Reala je istakao da će karijeru nastaviti na Santiago Bernabeu.

„Mislim da ću produžiti ugovor sa Realom. Osjećam se kao Madridista i želim da tako i ostane, a o prelasku u Milan ništa nisam čuo", prokomentarisao je Cannavaro.

„Neću da žurim jer znam da me i saigrači žele ovde, a ja nisam zainteresovan za druge ekipe", kaže ovaj igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.