Cannavaro: Nisam se pokajao

Serie A

Cannavaro: Nisam se pokajao

Jedan od najiskusnijih igrača Juventusa, Fabio Cannavaro, kaže da se nije ni jednog trenutka pokajao što se vratio u Juventus, ali da se svi zajedno trebaju postiditi sezone koja je sve samo ne dobra.

„Ni jednog trenutka se nisam pokajao što sam se vratio u klub. Iako je bilo uspona i padova, smjenjen je trener koji je bio moj prijatelj, ispali smo iz Lige prvaka, igrali smo veoma loše, ali sam pronašao sjajne ljude, moje stare prijatelje i zbog toga ne žalim“, kaže Cannavaro.

„Doće bolji dani, doće neke promjene, ali uvijek morate znati da postoje sezone kada vam ne ide sve najbolje. Raduje me povratak Andree Agnellija u klub. On je vezan za ovaj klub i sigurno će rekonstruisati klub što je brže moguće“, kaže Cannavaro o povratku Agnellija u klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.