Cannavaro: Odbio sam City i Bayern

Cannavaro: Odbio sam City i Bayern

Odbrambeni fudbaler Reala Fabio Cannavaro izjavio je kako je odbio ponude Manchester Citya i Bayerna iz Minhena jer mu je želja povratak u Juventus.

Cannavaru ugovor sa „kraljevskim klubom“ ističe na kraju ove sezone, a kako sada stoje stvari, Italijan neće produžiti ugovor sa Madriđanima.


Želja nekada najboljeg igrača svijeta je da zaigra na Svjetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi.

- Svjetsko prvenstvo je slijedećeg ljeta i želim da budem opušten. U Realu su mi rekli da ću morati da sačekam izbore, kako bi riješio pitanje novog ugovora, ali su me savjetovali da razmatram eventualne ponude za odlazak. Odbio sam ponude Manchester Citya i Bayerna, rekao je Cannavaro.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.