Cannavaro: Ostvario mi se san

Cannavaro: Ostvario mi se san

Edmir Škorić

Fabio Cannavaro otkriva kako je sretan zbog potpisivanaj ugovora sa Al-Ahilom, a jedan od glavnih razloga na takvu odluku je, kako sam kaže, želja za životom u Dubaiju.

Italijanskom kapitenu, Fabio Cannavaru, ovog ljeta ističe ugovor sa Juventusom, kojeg ne namjerava produžiti. Umjesto toga, danas je službeno predstavljen kao novi igrač Al-Ahila, sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

"Sretan sam što sam postigao sporazum sa Al-Ahilom. Razmišljao sam neko vrijeme o životu u Dubaiju, jer volim taj grad i živjeti tu je ostvarenje sna za mene", kazao je Cannavaro.

"Bit ću u Dubaiju i igrati sa velikim klubom u ovom gradu."

Incijalni izvještaji govore kako će Cannavaro godišnje zarađivati milion eura, ali njegov menadžer D'Amico tvrdi da to nije istina.

"Te brojke su apsolutne netačne. Fabio će imati dobar posao i njegova plaća vrijedi više od milion eura po godini".

Dosad je Fabio Firmani bio jedini Italijan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Firmani je u januaru 2009. godine stigao u Al Wasl na posudbu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije