Capdevila do kraja karijere na El Madrigalu

Slijedi produžianje ugovora

Capdevila do kraja karijere na El Madrigalu

Lijevi bek Villareala, Joan Capdevila uskoro bi trebao potpisati novi ugovor sa Žutom podmornicom prema kojem bi mogao do kraja karijere ostati na El Madrigalu.

Capdevila je bio član španske reprezentacije koja je osvojila Svjetsko prvenstvo ove godine u Južnoj Africi. Od kada je 2007. godine došao iz Deportiva skupio je preko 100 nastupa u dresu Villareala.

"Istina je, imali smo sastanak sa Villarealom. Sve ide dobro, skoro sve je dogovoreno, međutim nije još finaliziran", rekao je menadžer  32-godišnjeg beka, Horacio Gaggioli, te dodaje:

"Radi se o obnovi za dvije godine, uz opciju treće. Uskoro će biti novi sastanak. Veoma smo blizu doovora."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.