Capello ostao bez Downinga

Capello ostao bez Downinga

Vezista Middlesbrougha Stewart Downing moraće na operaciju i zbog toga neće moći biti na raspolaganju selektoru Engleske Fabiu Capellu za predstojeće susrete kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Downing je zaradio povredu u dvoboju između Middlesbrougha i Aston Ville. Doktori su odmah dogovorili operaciju, a Downing se na teren neće vratiti najmanje za tri mjeseca, što znači da je za njega ova sezona završena.

Ipak, sreća u nesreći za Fabia Capella jest činjenica da Engleska u naredna dva susreta nema pretjerano jake protivnike. Protiv ekipa kakve su Kazahstan i Andora, Gordi Albion ne bi trebao imati previše problema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.