Capello: Za mene je on fudbalski Pavarotti

Italijanski stručnjak hvalio Messija

Capello: Za mene je on fudbalski Pavarotti

Endin Čaušević

Nekadašnji trener Real Madrida, Fabio Capello, izjavio je da još uvijek voli pogledati dobru utakmicu, te da se jedan igrač za njega posebno izdvaja.

Capello je u svojoj karijeri vodio mnoge klubove, ali i reprezentacije. Italijanski stručnjak u posljednje vrijeme pretežno radi kao stručni komentator za nekoliko italijanskih i engleskih medija.

Juventus uskoro igra prvi meč četvrtfinala Lige prvaka protiv Barcelone, a bivši trener Stare dame komentarisao je ovaj sudar titana. Capello je izjavio da Juventusu neće biti nimalo lako da se plasira u polufinale ovog takmičenja.

"Juventusu neće biti nimalo lako protiv Barcelone čak i ako znaju kako se treba braniti protiv njih. Ne smiju se opustiti ni sekunde ako žele da igraju u polufinalu. Messi u krizi? Ma dajte, mora da se šalite. Za mene je on fudbalski Pavarotti. Nikada nije zakazao i siguran sam da će još mnogo godina biti na samom vrhu", rekao je Capello.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije