Čapljić: I pored četiri boda nisam zadovoljan

Čapljić smatra da Slavija može i mora bolje

Čapljić: I pored četiri boda nisam zadovoljan

Adnan Beganović

Sa četiri osvojena boda u prva dva kola fudbaleri Slavije su za mnoge ljubitelje bh. fudbala prijatno iznenađenje.

Međutim, trener Slavije Vlado Čapljić kaže da nije u potpunosti zadovoljan.

"Protiv Travnika smo rano poveli i to već poslije dvije minute igre i onda smo se opustili. Travnik je bio dobar protivnik i mogao je da kazni to naše opuštanje. Napravili smo puno oscilacija i to nije dobro. Moramo to da ispravimo, jer bi takve greške mogle skupo da nas koštaju u utakmicama koje slijede. Ne smijemo praviti oscilacije. U Širokom Brijegu u prvom kolu smo odigrali mnogo bolje", rekao je Čapljić.

Trener Slavije kaže da je igra njegovog tima slabija od rezultata.

"Rezultatima jesam zadovoljan, ali igrom nisam, posebno protiv Travnika, jer znam da ova ekipa može i mora puno bolje. Radimo na tome da uočene nedostatke što prije otklonimo", dodao je Čapljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.