Na prvom treningu na Grbavici

Čapljić jasno poručio igračima Želje što očekuje

Edmir Škorić

Vlado Čapljić danas se prvi put obratio igračima Željezničara.

Čapljić je zamijenio Milomira Odovića na klupi Plavih, a sa svojim stručnim štabom je na današnjem treningu razgovarao s igračima.

Jasno, poručio je igračima da se od njih očekuje veliki pristup i da se jednostavno mora izaći iz rezultatske krize u kojoj se nalazi klub.

"Na istom smo zadatku. Moramo da se vratimo. Moramo pokazati zube. Svako od vas pojedinačno ima kvalitet za Željezničar, ali molim vas dajte sve od sebe da napravimo najbolj tim", poručio je Čapljić igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prve rezultate navijači očekuju već u ponedjeljak, na Koševu, kada Plavi igraju utakmicu osmog kola Premijer lige protiv Olimpica. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.