Čapljić: Napast ćemo Sarajevo

Slavija želi pobijediti lidera

Čapljić: Napast ćemo Sarajevo

Edmir Škorić

Nedjeljni susret protiv Sarajeva prava je prilika za sve u taboru Slavije da provjere koliko ovaj sastav može protiv lidera prvenstva.

Trener Vlado Čapljić neće mijenjati način priprema za ovaj susret.


"Nema razloga da bilo šta mijenjamo, jer igramo dobro i siguran sam da i u nedjelju nećemo razočarati i da ćemo protiv Sarajeva pružiti dobru igru. Suvišno je više pričati o ambicijama, jer uvijek ponavljam da mi idemo stalno i u svakoj utakmci na pobjedu. Zato i sad ponavljam napast ćemo Sarajevao, jer samo napadom mi možemo da dođemo do bodova", rekao je Vlado Čapljić.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener koji je od gubitnika Slaviju napravio pobjednikom respektuje narednog rivala, ali kaže da se ne plaši Sarajeva.

"Sarajevo zaslužuje respekt, jer riječ je o ekipi koja je lider u šampionatu i to je dovoljan motiv za moje igrače, koji će vjerujem da daju sve od sebe kako bi pobijedili goste. I mi imamo svoje kvalitete koje ćemo da pretvorimo u dobitnu kombinaciju. Nadam se da će biti dobra utakmice i da će dva kluba opravdati epitet derbija, ali očekujem i pobjedu moje ekipe", jasan je trener Slavije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti