Čapljić: Napast ćemo Željezničar na Grbavici

Nema predaje

Čapljić: Napast ćemo Željezničar na Grbavici

Adnan Beganović

U okviru  27. kola Premijer lige sutra će na Grbavici snage odmjeriti domaći Željezničar i Slavija, koja sa dosta optimizma dolazi na noge najvjerovatnije novom šampionu Bosne i Hercegovine.

Slavijaće na Grbavici pokušati da bar djelimično nadoknadi ono što su propustili u nedjelju protiv Olimpica na svom terenu. Samo bod iz ovog meča nije zadovoljio mnoge u klubu, ali trener Čaopljić ne želi da se vraća na ovaj susret.

"Svaki bod je sad jako važan i ne smijemo se osvrtati na Olimpic, već moramo gledati prema Grbavici. Željezničar će vjerovatno da bude novi prvak i mi idemo na noge ekipi koja je odlićno pokrivena na svim pozicijama. Neće nam biti lako, ali vrijedi pokušati", uoči sutrašnjeg duela istakao je trener Slavije, Vlado Čapljić.

"Igrat ćemo našu igru, nema straha i napast ćemo Željezničar, jer nemamo šta izgubiti, možemo samo da dobijemo. Vjerujem da će biti dobrog i kvalitetnog fudbala, a ja očekujem da možda dođemo i do jednog boda", dodao Čapljić.

Slavija će najvjerovatnije igrati u najjačem sastavu protiv Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.