Čapljić: Nismo uspjeli doći do svoje igre

Nakon sinoćnjeg poraza

Čapljić: Nismo uspjeli doći do svoje igre

Adnan Beganović

Fudbaleri Slavije tek u 5. kolu BH Telecom Premijer lige doživjeli su poraz. Naime, bolji od Slavije sinoć je na Grbavici bio Željezničar, a trener premijerligaša iz Lukavice, Vlado Čapljić, smatra da su izabranici Amara Osima zasluženo slavili.

"Prije svega želim čestitati Željezničaru na zasluženoj pobjedi. Nismo dobro otvorili susrret, nikako nismo uspjevali doći do svoje igre. U nekoliko navrata smo ničim izazvani napravili prekid, dali Želji korner, a iz jedne takve situacije smo i primili gol", istakao je Čapljić.

Trener Slavije mnogo je zadovoljniji izdanjem svojih izabranika u drugom poluvremenu.

"U drugom dijelu smo popravili igru. Imali smo tri velike prilike, no nismo uspjeli zabiti, a onda smo pred kraj susreta primili golčinu. Ova ekipa ima perspektivu, nadam se da sje sarajevska publika zadovoljna napustila stadion, a ja sam uvjeren da ćemo u nastavku prvenstva igrati još bolje", zaključio je Čapljić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.