Čapljić: Ofanzivno od prve minute

Derbi začelja u Istočnom Sarajevu

Čapljić: Ofanzivno od prve minute

D. Banović

Dvadeseto kolo Premijer lige nam donosi duel ekipa sa začelja tabele, Slavije iz Istočnog Sarajeva i Kozare iz Gradiške.

Utakmica će se odigrati u Istočnom Sarajevu ,a to će biti i debi novog trenera Vlade Čapljića pred domaćim navijačima.

"Od prvog minuta ćemo krenuti ofanzivno i želi da što prije mogće riješimo pitanje pobjednika. U Zenici i na Koševu smo pokazali da možemo odigrati kvalitetno, a sad želim da pobjedimo u mojoj prvoj utakmici na klupi Slavije pred našim navijačima", izjavio je trener Vlado Čapljić.

Obje ekipe se nalaze u teškoj situaciji i moraju što prije početi ostvarivati dobre rezultate ukoliko žele da i naredne sezone igraju u Premier ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.