Trener Željezničara nakon pobjede

Čapljić: Opet nam se desila ista stvar kao i protiv Olimpica

Željezničar je danas rezultatom 3:2 slavio protiv Drine u utakmici koju je mogao, pa i morao riješiti mnogo prije kraja.

Imali su Plavi vodstvo od 2:0 i mnogo sjajnih prilika, ali je na kraju Drina zamalo odnijela bod sa Grbavice. Na sreću navijača Željezničara, to se nije desilo i Plavi su stigli do druge uzastopne pobjede pod vodstvom Vlade Čapljića.

"Imali smo i u prvom i u drugom poluvremenu puno prilika da riješimo utakmicu. Vodili smo sa 2:0, a onda smo primili dva gola iz prekida, a tu smo inače najjači. Utakmica je teška, i prije utakmice sam govorio da će biti tako, jer svaka ekipa zna igrati fudbal. Ne mogu biti ljut na svoje igrače, ali imamo još puno da radimo", rekao je Čapljić, nakon čega je dodao:

"Desila nam se ista stvar i kao protiv Olimpica. Mnogo smo bolje odigrali prvo, nego drugo poluvrijeme, u kojem je došlo do pada koncentracije. Radit ćemo na tome da ubuduće lakše privodimo utakmice kraju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U ovoj utakmici smo imali više šuteva u okvir gola nego na svim prethodnim utakmicama zajedno. Stokiću treba gol da vrati samopouzdanje. Više bih volio da po utakmici imamo dvije ili tri šanse i da ih sve realizujemo", zaključio je trener Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.