Čapljić povukao ostavku zbog igrača

Haotično stanje u Slaviji

Čapljić povukao ostavku zbog igrača

Edmir Škorić

Poslije utakmice sa Leotarom trener Slavije Vlado Čaplijć podnio je u svlačionici ostavku pred igračima.

Trener tima iz Lukavice nije zadovoljan stanjem u klubu, ali i dugovanjima uprave prema igračim i stručnom štabu. Nekadašnji nogometaš Željezničara je ostavku povukao na nagovor igrača, a sutra bi moglo da dođe do definitivnog razlaza Slavije i Čapljića, ali i još nekih igrača.

Da nešto ne štima u Slaviji potvrdio je i pomoćni trener Aleksandar Simić koji je došao na konferenciju za novinare poslije utakmice.

Simić je reka da će se više detalja znati kad se neke stvari dogovore, jer su navodno određeni razgovori u toku.

Jasno je da Čapljić nije izašao pred novinare zbog toga što je podnio ostavku, koju je povukao, ali koji bi isto tako mogao i u ponedjeljak da ponovo aktivira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.