Čapljić: Šta reći? Nije moglo gore

Slavija na Željezničar u Kupu BiH

Čapljić: Šta reći? Nije moglo gore

Slavija će u osmini finala fudbalskog Kupa Bosne i Hercegovine za prepreku imati aktuelnog osvajača ovog takmičenja, sarajevski Željezničar.

Nakon žrijeba, u Slaviji nisu mogli sakriti razočarenje, a trener ekipe iz Lukavice, nekadašnji fudbaler Željezničara Vlado Čapljić, bio je vidno razočaran.

"Šta reći? Imali smo najtežeg u 1. kolu, a imamo i ga sada. Sigurno težak protivnik, vjerovatno najteži mogući. Međutim, idemo pokušati proći dalje, a ako stignemo do finala, možda ćemo tamo imati lakšeg protivnika", prokomentarisao je Čapljić žrijeb za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.