Čapljina danas želi potvrditi bodove iz Doboj Kaknja

Damir Borovac optimističan

Čapljina danas želi potvrditi bodove iz Doboj Kaknja

Čapljina je u prvom kolu 1.lige FBiH bila jedini uspješan gost. Tim Damira Borovca slavio je u Doboj Kaknju kod novajlije u ovom rangu, tima Mladosti.

Čapljinci su do prvih ovosezonskih bodova stigli teškom mukom.

“Prvo kolo je pokazalo da je i dalje jako teško osvojiti bodove na gostovanju. Zato ćemo sve učiniti da pobijedimo Rudar u drugom kolu kako bi ti bodovi dobili na težini. Kod igrača je osjetna želja za igrom i pobjedom. Znamo da neće biti lako, Rudar je ipak ime u ovoj Ligi, ali mi ćemo pokušati dobrom igrom do trijumfa,” kaže trener Borovac.

Za današnji ogled Borovac je prinuđen napraviti jednu izmjenu u sastavu jer će umjesto Edina Kozice koji je dobio crveni karton svoje mjesto u timu pronaći Nikola Brajković ili Tomislav Cvitanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.