Čapljini jedina gostujuća pobjeda

1. liga FBiH

Čapljini jedina gostujuća pobjeda

M. Skaka

Kompletno sedmo kolo Prve nogometne lige FBiH odigrano je danas. Gostima su na kraju pripala četiri boda.

Branitelj je u Mostaru s 2:0 bio bolji od Jedinstva, a identičnim rezultatom na stadionu Goal u Orašju poražen je lider, kakanjski Rudar.

Omladinac iz Mionice gostovao je u Velikoj Kladuši i na kraju doživio nimalo ugodan poraz od Krajišnika (3:0), a istom razlikom poražen je i UNIS, koji je uspio postići bar počasni gol u Goraždu protiv istoimene ekipe. Bilo je 4:1 za domaći sastav.

Banovićka Budućnost namučila je u Srebreniku Gradinu, koja je na kraju ipak zabilježila trijumf, slavivši rezultatom 3:2. Bugojanska Iskra u Cazinu je remizirala s Krajinom (0:0), a Čapljina je jedina slavila kao gost. S minimalnih 1:0 bila je bolja od Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.