Biće pakleno na dva stadiona: Izvučeni parovi četvrtfinala Carabao kupa

Arsenal na City

Biće pakleno na dva stadiona: Izvučeni parovi četvrtfinala Carabao kupa

E. Škorić

Sinoć se nakon utakmice Liverpool - Arsenal, u kojoj su na penale slavili gosti iz Londona, kompletirala osmin finala Carabao kupa.

Stoke, Brentford i Arsenal su jučer prošli dalje, a sada su izvučeni parovi četvrtfinala koje se igra 21. decembra.

Stoke City će ugostiti Tottenham, Brentford ekipu Newcaste Uniteda i nije teško pogoditi kome tu pripadaju uloge favorita, ali svakako će domaćini tražiti svoju šansu za polufinale.

Naročito uzbudljivo bit će na Emiratesu gdje Arsenal dočekuje Manchester City u derbiju ove faze takmičenja, a očekuje se dosta neizvjesnosti i na Goodisonu gdje će snage odmjeriti Everton i Manchester United.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gazija_debil
Ovaj Arsenal stvarno nema srece
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi