Zvanično: Ancelotti novi trener Real Madrida!

Vraća se u Madrid

Zvanično: Ancelotti novi trener Real Madrida! · Udarna vijest

S. Grebović

Talijanski stručnjak je novi-stari trener Real Madrida.

Ono što se danima špekulisalo sada je dobilo svoj epilog.

Carlo Ancelotti se na Santiago Bernabeu vraća nakon šest godina, a na klupi Kraljevskog kluba će sjediti u naredne tri.

Zinedine Zidane nedavno je napustio Kraljeve sa kojima je osvojio more trofeja, a Florentino Perez veoma brzo pronašao njegovu zamjenu. Italijanski stručnjak opet će voditi Real, a sada je stigla i zvanična potvrda.

Ancelotti je Real Madrid vodio od 2013. do 2015. godine i za taj period je sa Kraljevima osvojio Kup Kralja, Ligu prvaka, kao i UEFA Superkup. Na 119 utakmica slavio je na njih 89, dok je 16 puta bio poražen, a 14 puta je remizirao vodeći madridskog velikana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amex
Odličan izbor!!!
6 2
Vienner
Mjenjate ekipu i tu se hvalite igraci su dosadili jedni drugim samo sto se gledaju a ne govoreci o terenu. Anceloti mora dovest 5-6 igraca
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi