Carlos Alcaraz bira između ponuda evropskih velikana
Foto - EPA

Talentovani 19-godišnjak

Carlos Alcaraz bira između ponuda evropskih velikana

M. Šljivak

Carlos Alcaraz karijeru bi mogao nastaviti u nekom od evropskih velikana.

Naravno, ne radi se o jednom od najboljih tenisera svijeta 19-godišnjem Špancu već o argentinskom fudbaleru koji nosi isto ime i također ima 19 godina.

Ovaj sjajni veznjak zadivio je evropske velikane igrajući u dresu argentinskog Racinga. Ozbiljan interes vlada za njega od klubova sa Starog kontinenta i lako bi se moglo desiti da on uskoro zaigra u nekom od velikih timova.

Racing je dobio ozbiljne ponude. Za usluge ovog fudbalera bore se Atletico, Sevilla, Juventus, Arsenal, Totteham, Inter i Milan i spremni su da ga plate koliko Racing želi.

A ta cifra je 20 miliona eura. Ne predstavlja to ogroman novac za ove timove pa bi Alcaraz uskoro mogao put Evrope.

Mladi fudbaler važi za jednog od najvećih talenata argentinskog fudbala, a jedina mrlja u njegovoj igri je žestok temperament i često se 19-godišnjak upisuje u sudijske kartice.

Promo

Top Komentari

Hordas_00
Čuj totenham velikan hahahha
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi