Carlos Eduardo napušta Hoffenheim?

Carlos Eduardo napušta Hoffenheim?

Član njemačke Bundeslige Hoffenheim prošle je sezone bio jedno od ugodnijih iznenađenja, ali se ove sezone dosta muče sa formom.

Hoffenheim je u nedelju teško poražen od Bayera iz Leverkusena sa 3:0, te su pali na deveto mjesto na tabeli.

Playmaker Carlos Eduardo dodatno je otežao situaciju u klubu naših Sejada Salihovića i Vedada Ibiševića, izjavivši da će najvjerovatnije napustiti Hoffenheim, ukoliko klub na kraju sezone ne osigura nastup u evropskim takmičenjima.

"Veoma sam zahvalan Hoffenheimu što mi je pružio priliku da igram u Evropi. Međutim, moja budućnost nalazi se negdje drugo. Siguran sam da ću ostati u Hoffenheimu ukoliko izborima plasman u Evropu, ali ako ne to ne uradimo, onda bih mogao otići", rekao je Carlosa Eduardo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.