Carlos nagovara Neymara da pređe u Anži

Carlos nagovara Neymara da pređe u Anži

Mnogi evropski velikani otimaju se za Neymara. No, legendarni Brazilac Roberto Carlos poručio je svom sunarodnjaku da radije izabere Anži, koji je spreman platiti odštetu Santosu od 45 miliona eura.

Anži, na čelu sa Sulejmanom Kerimovom, napravio je sjajnu ekipu. Sljedeća meta ruske momčadi je Neymar, sa kojim je Carlos već razgovarao i pokušao ga nagovoriti da umjesto evropskih velikana dođe u Anži koji ima sjajan projekat.

"Razgovarao sam sa Neymarom. Govorio sam mu o porojektu Anžija i uslovima koje mu je Kerimov spreman ponuditi. Čekamo kraj Copa Americe kada će se znati Neymarova budućnost", rekao je 38-godišnji brazilski lijevi bek, dodavši:

"Stalno sam u kontaktu sa Neymarom. Čujemo se svaki dan. Zaista bi mogao potpisati za nas. Sve je na njemu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.