Carlos Queiroz produžio ugovor sa Iranom

Portugalac ostaje selektor

Carlos Queiroz produžio ugovor sa Iranom

Portugalski trener Carlos Queiroz produžio je ugovor s Iranskom nogometnom federacijom i predvodiće tu selekcjiu do kraja na Mundijala 2014. godine, prenosi Tanjug. 

"Pošto se selekcija plasirala na prvenstvo svijeta, sada mi je produžen ugovor do završetka tog takmičenja", rekao je 60-godišnji Queiroz. 

Iran je pobjedom nad Južnom Korejom od 1:0 u utorak obezbijedio plasman na prvenstvo svijeta u meču koji je bio obilježen verbalnim ratom izmedu Queiroza i južnokorejskog selektora Čoj Kang Hea, koji je ubrzo podnio ostavku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.