Carool: Cilj nam je peto mjesto

Mladi napadač postigao prve golove za Liverpool

Carool: Cilj nam je peto mjesto

Liverpool je izgubio šanse da se plasira u Ligu prvaka naredne sezone, no ostaje im borba za Evropsku ligu. Andy Carroll, napadač Redsa, kaže kako je cilj peta pozicija.

Carroll je sinoć sa svoja dva gola pokopao Manchester City na Anfieldu, završeno je pobjedom od 3:0 Merseyside divova. To su bili prvi golovi engleskog reprezentativca u dresu Redsa.

"Ovo je sjajno. Postigao sam prve golove za Liverpool. Suarez i ja smo dobro radili na treningu,a to se pokazalo u ovom susretu. Cilj nam je peto mjesto. Bit će teško, ali pokušat ćemo da dođemo do toga2, rekao je Carroll".

"Andy je odigrao veoma dobro. Vratio se nakon pauze od 12 sedmica. Dobar je u zraku, ali dobro igra i nogom. Može zadržati loptu i velika je prijetnja protivničkom golu. Veoma smo sretni što je došao u klub", dobio je pohvale 22-godišnji napadač od saigrača Dirka Kuijta.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti