Carragher: Bila je to velika noć

Redsi u polufinalu Evropske lige

Carragher: Bila je to velika noć

Edmir Škorić

Liverpoolov štoper Jamie Carragher vjeruje kako je visoka pobjeda nad Benficom (4:1) donijela "masivno" povjerenje njemu i saigračima.

Iako je u prvom susretu prije osam dana poražen u Lisabonu sa 2:1, Liverpool je u uzvratu na Anfieldu naplatio duplo. Slavili su s uvjerljivih 4:1, na krilima španskog reprezentativca Fernando Torresa, koji je postigao dva gola. Po jedan su zabili Lucas Leiva i Dirk Kuyt.

"Na kraju je to bila velika noć", ističe Carragher, te dodaje.

"Prvih dvadesetak minuta igrali su dobro ibilo je važno ne primiti pogodak, a prvi naš pogodak je bio ključan. U Europa ligi smo nadigrali dobru momčad i to je dobro."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.