Carragher: Bože, čuvaj nam Torresa
Fernando Torres je konačno zdrav

Premiership

Carragher: Bože, čuvaj nam Torresa

Fernando Torres je konačno zaigrao za Liverpool i odmah pogodio za pobjedu protiv Blackburn Roversa (2:1). Ovaj rezultat nagovještava bolje dane za Redse, a kapiten slavnog kluba, Jamie Carragher se nada kako će Torres ostati što duže zdrav.

„Fernando se vratio i nema potrebe govoriti koliko nam je nedostajao. Bilo bi pogrešno osloniti se na jednog čovjeka, ali on nam ipak mnogo znači. Nikad se ne zna, možda se s reprezentativne akcije vrati povrijeđen“, kaže Jamie Carragher.

Carragher je pomalo u šali, a malo ozbiljno, zamolio Boga da El Ninhu podari zdravlje i sačuva ga od povreda, kako bi mogao klubu pomoći u nastojanju da zauzme četvrto mjesto na tabeli.

„Molim te Bože, zaštiti Torresa i da nam se iz reprezentacije vrati zdrav. On je veliki igrač koji pravi razliku, s njim smo mnogo bolji tim. On je posebna vrsta igrača, on je našvodeći strijelac. On je veliki, snažan momak koji se uvijek bori do samog kraja. Potpuno se ukloio u engleski nogomet“, rekao je kapiten i ljubimav Kopa, Jamie Carragher.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.