Carragher do kraja karijere na Anfieldu

Carragher do kraja karijere na Anfieldu

Edmir Škorić

Iskusni štoper Liverpoola, Jamie Carragher, očekuje da produži ugovor sa Redsima te planira na Anfieldu okončati karijeru.

Zbog povrede gležnja, Jamie Carragher propustit će posljednji prvenstveni susret protiv Hull Cityja,no 32-godišnjak se nada da će ovog ljeta potpisati novi ugovor sa Liverpoolom.

"Govorio sam o tome menadžeru i obojica smo se složili da bi bilo bolje da razgovaramo o tome u idućoj sezoni. Ne želim otići u mirovinu. Razumljivo, u mojoj dobi, možete donesivati odluke samo iz sezone u sezonu", kazao je Carragher za Daily Star.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.