Carragher: Možemo stići Tottenham

Carragher: Možemo stići Tottenham

Jimie Carragher, veteran Liverpoola, ističe kako Redsi mogu stići Tottenham i završiti na petoj poziciji.

Liverpool je u nedjelju u dramatičnoj završnici remizirao sa Arsenalom, nakon čega je tim Kennyja Dalglisha na petoj poziciji četri poda iza Tottenhama.

"Nekoliko puta smo imali priliku stići Tottenham onda smo je prokockali. Sada, nakon posljednje dvije utakmice vjerujem da to možemo ostvariti", rekao je Carragher, dodavši:

"Sada imamo dvije utakmice kod kuće, ali je najbolje da ne brinemo o Tottenhamu već samo o sebi, pa ćemo na kraju sezone vidjeti dokle smo došli".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti